“Недооцінена кулінарна сцена”: Київ посів шосте місце у Європі

Українську кухню визнали однією з кращих в світі, а Київ опинився між італійським Курмайором і грецькими Афінами в списку кращих європейських міст для гурманів. Рейтинг склало британське видання The Independent.

Перше місце віддали місту Марсель (Франція), на другому опинолос Прованс (Франція), на третьому — Ібіца (Іспанія), на четвертому — Валлета (Мальта), на п’ятому — Курмайор (Італія), на шостому — Київ, на сьомому — Афіни (Греція) і замикає список восьмим місцем Альта Бадія (Італія).

Туристам у Києві радять спробувати вареники і пельмені, які часто поливають густим соусом, а також тадиційні українські страви — свинячі вушка, борщ та пропонують завітати до ресторанів на Андріївському узвозі.

Ілюстративний матеріал із відкритих джерел

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap